IFRA sponsort Ik Wil Opvallen ~ voor het goede doel!

IFRA sponsor ik-wil-opvallen voor het goede doel

 

IFRA sponsort Ik Wil Opvallen ~ voor het goede doel al ruim 10 jaren middels het ter beschikking stellen van de informatieve website, hosting en domeinregistratie. En in 2014 ook weer als shirtsponsor!

De oorspronkelijk als vriendengroep gestarte IWO loopt dit jaar voor de 14e keer de Nijmeegse Vierdaagse waarbij zij zoveel mogelijk willen opvallen in de media om daarmee deze aandacht door te sluizen naar Stichting Kinderdroomwens en de Kanjerdagen.

IWO stichting KinderdroomwensStichting Kinderdroomwens

De stichting kinderdroomwens probeert met zo weinig mogelijk middelen een maximaal effect te bereiken voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar die een ernstig trauma hebben of aan een langdurige of ernstige ziekte lijden. De nadruk ligt op het ervaren, beleven en mensen ontmoeten, níet op het krijgen van een scooter of reizen naar Disneyland.

Kanjerdagen

Dit zijn volstrekt unieke, onvergetelijke en onbezorgde doe-dagen. Met ondermeer optredens van en met bekende artiesten en allerlei leuke workshops

MVO-sponsor

Naast IWO sponsort IFRA nog meer lokale goede doelen, waaronder:

Fieldwork Foundation

MVO-sponsor Fieldwork Foundation

ANBI-stichting die met zeer gerichte acties dáár waar het leed in de regio Nijmegen het grootst is, helpt.

Dynamic Tennis Overbetuwe

MVO-sponsor Dynamic Tennis Overbetuwe

Dynamic Tennis is een mix tussen tafeltennis, tennis en badminton. Hoewel de sport ontstaan is voor de jeugd wordt Dynamic Tennis in Elst 2 x per week beoefend door actieve senioren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *