,

Calimeromarketing 3.0 adviseert wordpress websites!

Calimeromarketing 3_0

Calimeromarketing 3 0 is een boek dat je absoluut gelezen moet hebben, of je nu startende ondernemer bent of al enige jaren ervaring hebt! Het boek bestaat uit 10 spelregels; als je deze hebt toegepast heb je figuurlijk gezien een flinke vuurtoren ontwikkeld die door jouw favoriete klanten op afstand als veilige baken herkend wordt! Het boek leest vlot weg en geeft je bij elk hoofdstuk de gelegenheid al lezende jouw eigen Calimero-marketingplan te schrijven!

WordPress websites

In het boek behandelt Karen Romme de slimme marketingfilosofie anno 2014: de 3.0 versie waarin jouw (bedrijfs)website een significant grotere rol in in de marketing van Calimero-ondernemers speelt dan in vorige versies waar de website nog als ‘digitale folder’ bestempeld werd. Vooral als je een website met het CMS WordPress laat bouwen ben je als Calimero-marketeers goed bezig, vindt Romme: deze zijn super makkelijk in onderhoud en worden zeer goed gevonden via de zoekmachine Google!

Netwerken

Calimeromarketing 3.0 wordpress websitesOok worden mogelijkheden van de social media netwerken LinkedIn en Twitter op diverse punten uitgelicht. Máár: het offline netwerken moet niet onderschat worden, aldus Romme! En ga dan, als je op zo’n In-Real-Live-netwerkbijeenkomst bent, vooral níet je verkooppraatje rondstrooien! Wat je dan wél moet doen lees je uiteraard in Calimeromarketing 3.0!

Omgaan met kansen en bedreigingen

Het Slimme van deze marketingtechniek zit er in hoe jíj met alle mogelijkheden en bedreigingen anno 2014 omgaat! Een schitterend voorbeeld hiervan is wat Romme deed toen ze merkte dat er een zeer beroerde samenvatting van haar 1e versie van Calimeromarketing op internet werd gepost. „Dat nooit!”, dacht ze, en ze schreef eigenhandig een góede samenvatting onder de naam „Calimeromarkering in een eierdop”. Wat vervolgens opnieuw een volgende bestseller was!

Btw: de allereerste Calimeromarketing-Loom-armband die je hierboven ziet is door onze dochter Ingeborg gemaakt en op 16 juni als felicitatie voor het verschijnen van Calimeromarketing 3.0 op 17 juni naar Karen Romme gestuurd. Wil jij ook zo’n hippe loom-armband? Let me know! 😉

Wil jij dit boek snel in huis hebben? Bestel Calimeromarketing 3.0 dan nú op Managementboek.nl! Gratis thuisbezorgd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *