Digitalisering van (onderdelen binnen) je onderneming draagt vrijwel altijd bij aan een verhoging van je omzet of een besparing van je kosten. Om deze stap nog makkelijker voor je te maken hebben de regio Arnhem-Nijmegen en het Ministerie van Economische Zaken de MKB-deal Sm@rt Together gesloten: vanaf 1 maart 2021 (12:00 uur om precies te zijn) kun je een voucher aanvragen waarmee je 50% van je digitaliseringskosten (tot max € 2.500,-) vergoed krijgt.

Je kunt de voucher gebruiken voor:

  • opzetten of verbeteren van je website of webshop;
  • het aanschaffen van een online boekings- of reserveringssysteem;
  • het digitaliseren van diensten en/of administratieve processen;
  • etc etc (bekijk de website van SmartTogether voor meer voorbeelden)
MKB-deal: vraag de voucher t.w.v. € 2.500,- aan voor aanpassingen aan je website!

Casussen als voorbeeld

Alleen al met digitalisering van je processen ‘aan de achterzijde van je bedrijf’ heb je je investering vaak al snel terugverdiend: je bespaart op kosten en/of houd tijd over om aan omzet-verhogende werkzaamheden te besteden!

Maar ook werkzaamheden aan de voorkant van je website dragen bij aan een betere vindbaarheid bij Google en efficiënter gebruik van jouw website.

Redesign website

Je hebt een website maar deze oogt wat gedateerd, waardoor de bezoekers mogelijk een verkeerd beeld van jouw bedrijf krijgen en ze verder gaan zoeken naar ‘een geschikte aanbieder’ of oplosser van hun probleem. Bekijk onze portfolio voor inspiratie!

Een goed webdesign is meer dan iets wat er mooi uit ziet.

Bron: Geert Rutten bij webinar Sm@rt Together

Vereenvoudigen

Door bestaande bestelprocessen en contactformulieren te vereenvoudigen kunnen mensen makkelijker en sneller hun taak uitvoeren. Hierdoor haken minder snel mensen voortijdig af en ontvang je meer response via je website.

Digitaliseren

Door bestaande handmatige (of papieren) processen te digitaliseren bespaar je vaak direct op tijd en kosten. Denk aan een slim contactformulier waardoor je minder onvolledige / onduidelijke aanvragen waar je achter aan moet bellen, ontvangt.

Plan van Aanpak

Wij horen graag over jouw idee over het verbeteren van jouw website, webshop of digitaliseren van processen. Wij geven je een prijsvoorstel welke je kunt gebruiken voor het aanvragen van de voucher. Binnen dit voorstel benoemen wij de verbeterpunten en de bijbehorende verwachte resultaten voor jouw omzet en/of kostenbesparing.

Jij vult de aanvraag voor de voucher in bij Sm@rt Together. De toetsingscommissie ontvangt jouw aanvraag en beslist binnen 2 weken; je ontvangt het besluit via de mail.

Let op: vouchertoetsing en de eventuele toekenning van een voucher geschiedt op volgorde van binnenkomst van een correcte en complete aanvraag. Als het voor betreffende gemeente beschikbare budget op is, kunnen geen vouchers meer worden toegewezen.

Als jouw voucher-aanvraag positief is beoordeeld, ontvang je een voucher.  Wij voeren de afgesproken werkzaamheden uit in de periode tot 1 september 2021. Wij sturen onze factuur aan jou en jij krijgt 50%* vergoed uit de MKB-deal.

Meer info

Wil je meer weten over de MKB-Deal? Neem gerust contact met ons op (bel ons op 0481-352940 of mail ons.

Lees ook: