, ,

De wereld van websites bouwen

Met veel enthousiasme liepen de deelnemers afgelopen dinsdag na de workshop websites bouwen in WordPress de deur uit. De gratis workshop voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties in gemeenten Lingewaard en Overbetuwe werd georganiseerd door de Oost-Betuwse Uitdaging.

Betuwe – Gastspreker Frans Pronk van Webbureau IFRA bracht de vrijwilligers, met succes, basiskennis over websites bouwen in WordPress bij. Zoals een van de tevreden deelnemers het verwoordde: ‘Een warm welkom in de wondere wereld van WordPress’.

KennisKaravaan
Veel verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven hebben een website of willen er een. Vrijwilligers lopen echter vaak aan tegen beperkte kennis over het bouwen of beheren van een website. In de zogenoemde KennisKaravaan biedt de Oost-Betuwse Uitdaging kennis die vrijwilligers toe kunnen passen in hun vrijwilligerswerk. Een workshop websites bouwen paste hier uitstekend in en maatschappelijk betrokken ondernemer Frans Pronk van Webbureau IFRA hielp hier graag aan mee. Op dinsdagavond 30 januari werd daarom een workshop websites bouwen in WordPress georganiseerd.

Nieuwe ‘WordPress experts’
Zoals ook tijdens eerdere workshops bood Rabobank Oost Betuwe in Elst een fijne ruimte en voorzieningen. Met een heldere presentatie en aandacht voor individuele vragen, bood Frans praktische kennis die de deelnemers direct konden toepassen. ‘Mooi hoe jij ons in korte tijd allemaal WordPress experts hebt kunnen maken,’ was een van de enthousiaste reacties op zijn interactieve presentatie.

blank

Tweede workshop
Het animo voor de workshop was groot waardoor het maximumaantal deelnemers snel werd bereikt. We zijn dan ook erg blij aan te mogen kondigen, dat er een tweede workshop zal volgen. Geïnteresseerd in wat de Oost-Betuwse Uitdaging te bieden heeft? Houd de website www.oostbetuwseuitdaging.nl in de gaten, schrijf je via info@oostbetuwseuitdaging.nl in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons werk via Facebook, Twitter of LinkedIn.

Bron: Oost-betuwse UitdagingDeBetuwe.net